Website Dorpsraad Ell vernieuwd

Veel aandacht voor extra gebruiksgemak

Recent ging de vernieuwde website van de Dorpsraad Ell, www.dorpsraadell.nl, de lucht in. Naast een nieuw gezicht en extra navigatie- en zoekmogelijkheden, biedt de site ook nieuwe en actuele informatie. Webmaster Huub Sentjens heeft de site een mooier, duidelijker en helderder karakter meegegeven.

De vernieuwde website van de Dorpsraad Ell biedt veel extra functionaliteit en dienstverlening. De bezoeker kan met zo weinig mogelijk muisklikken bij de gezochte informatie uitkomen. Verder bevat de site uitstekende zoekmogelijkheden. Voor wat betreft de diverse browsers die in omloop zijn: in alle gevallen is de website goed zichtbaar, bij alle gangbare scherminstellingen.

Digitale informatie
Een van de belangrijkste doelstellingen van de website www.dorpsraadell.nl is om langs digitale weg actuele informatie aan de bezoekers aan te bieden. Zo zijn er de komende activiteiten in Ell op te vinden. Verenigingen melden zelf deze activiteiten aan. Verder zijn de sites van alle Eller Verenigingen te vinden. En door de Weblinks, ook de sites van de dorpsraden in de gemeente Leudal en de gemeentelijke site. Natuurlijk kunt u de notulen, verslagen en contactgegevens van de Dorpsraad en haar werkgroepen vinden. Verder is er gelegenheid om deel te nemen aan diverse klankborden, daar kunt u uw vragen stellen.

Uitgebreid fotoalbum

De fotoalbums die te bekijken zijn, laten zien hoe actief de Dorpsraad is. Ook geeft het een prachtig overzicht van het dorp Ell met een bloeiend sociaal-, cultureel- en verenigingsleven. Ell laat via de site zien dat zij binnen de gemeente Leudal als subcentrum voor de direct omliggende dorpen van diezelfde gemeente en de gemeente Weert functioneert. Natuurlijk kunt u uw mening kwijt via het gastenboek. We zijn benieuwd naar uw reactie.