Dorpsraad Ell

P E R S B E R I C H T

In Ell: Verkiezingsdebat Gemeente Leudal

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen organiseert de Dorpsraad Ell op zondag 28 februari van 16.30 uur tot 18.30 uur een verkiezingsdebat over actuele thema’s. De bijeenkomst vindt plaats in Gemeenschapshuis Ellenhof, gelegen aan de Sebastiaanstraat in Ell. Iedereen is van harte welkom vanaf 16.00 uur.

 

Het initiatief en organisatie van dit bijzondere verkiezingsdebat ligt bij de Eller Dorpsraad, echter het wordt een speciaal debat voor en met alle Leudal dorpsraden. De dorpsraden kunnen tijdens het debat standpunten aangeven die belangrijk zijn voor de leefbaarheid van de zestien kernen. De lijsttrekkers krijgen de kans om zich uit te spreken wat zij voor ons kunnen betekenen en welke acties de politiek gaat ondernemen in de Gemeente Leudal.

 

De lijsttrekkers van CDA, PvdA, VVD, Samen Verder, Progressief Leudal en Ronduit Open zullen aan het debat deelnemen. Het debat staat onder leiding van oud Ellenaar Ruud Koolen. Ruud Koolen is hoofdredacteur van Skipr, en hij stond aan de wieg van dit nieuwe crossmediale communicatieplatform voor beslissers in de zorg. Daarnaast is hij presentator van het televisieprogramma Moderne Zorg (RTL7), debatleider en dagvoorzitter bij congressen.

 

Voor aanvang en na afloop van het debat is er de mogelijkheid om de stands van de politieke partijen te bezoeken. Omroep 3ML zal het debat opnemen en naderhand op de radio uitzenden.