Veel nieuwe informatie op website Dorpsraad Ell

Op de website van de Dorpsraad Ell, www.dorpsraadell.nl, staat inmiddels een uitgebreid scala van nieuwe en actuele informatie over het dorp Ell en omgeving. Onlangs zijn bijvoorbeeld de wandelroutes, met medewerking van de werkgroep Buitengebied, op de site geplaatst. Het betreffen de wandelmogelijkheden vanuit zowel Ell als Swartbroek. Ook staat er informatie op de site over de Ellerschans, een bijzonder verdedigingswerk gelegen aan de Tungelroyse beek.

Veel aandacht voor extra gebruiksgemak
De website van de Dorpsraad Ell biedt veel extra functionaliteit en dienstverlening. De bezoeker kan met zo weinig mogelijk muisklikken bij de gezochte informatie uitkomen. Verder bevat de site uitstekende zoekmogelijkheden. Voor wat betreft de diverse browsers (zoals bijvoorbeeld Windows Internet Explorer of Google Chrome) die in omloop zijn: in alle gevallen is de website goed zichtbaar, bij alle gangbare scherminstellingen.

Digitale informatie van Eller verenigingen
Een van de belangrijkste doelstellingen van de website www.dorpsraadell.nl is om langs digitale weg actuele informatie aan de bezoekers aan te bieden. Zo zijn er de komende activiteiten in Ell op te vinden. Verenigingen melden zelf deze activiteiten aan. Verder zijn de sites van alle Eller Verenigingen te vinden. Handig voor de bewoners, maar zeker ook de nieuwe inwoners, van het dorp. Door de weblinks, zijn ook de sites van de dorpsraden in de gemeente Leudal en de gemeentelijke site goed te vinden. Natuurlijk kunt u de notulen, verslagen en contactgegevens van de Dorpsraad en haar werkgroepen vinden. Verder is er gelegenheid om deel te nemen aan diverse klankborden, daar kunt u uw vragen stellen.

Uitgebreid fotoalbum en gastenboek

De fotoalbums die te bekijken zijn, laten zien hoe actief de Dorpsraad is. Ook geeft het een prachtig overzicht van het dorp Ell met een bloeiend sociaal-, cultureel- en verenigingsleven. Ell laat via de site zien dat zij binnen de gemeente Leudal als subcentrum voor de direct omliggende dorpen van diezelfde gemeente en de gemeente Weert functioneert. Natuurlijk kunt u uw mening kwijt via het gastenboek. We zijn benieuwd naar uw reactie en waarderen uw inbreng van harte!