Dorpsraad Ell integreert social media in nieuwe website

Recent ging de vernieuwde website van de Dorpsraad Ell, www.dorpsraadell.nl, de lucht in. Naast een nieuw gezicht en extra navigatie- en zoekmogelijkheden, biedt de site ook nieuwe en actuele informatie. We hebben de site een mooier, duidelijker en helderder karakter meegegeven. Een van de belangrijkste doelstellingen van de website www.dorpsraadell.nl is om langs de digitale weg actuele informatie aan de bezoekers aan te bieden. Zo zijn er de komende activiteiten in Ell op te vinden. Verenigingen melden zelf deze activiteiten aan. Verder zijn de sites van alle Eller Verenigingen te vinden. En door de Weblinks, ook de sites van de dorpsraden in de gemeente Leudal en de gemeentelijke site. Natuurlijk kunt u de notulen, verslagen en contactgegevens van de Dorpsraad en haar werkgroepen vinden. Verder is er gelegenheid om deel te nemen aan diverse klankborden, daar kunt u uw vragen stellen.

Ttwitterwitter en Facebook

De nieuwe website van Dorpsraad Ell biedt nu ook integratie van Twitter en Facebook. Door op het "follow me on Twitter" icoontje te klikken kun je de Dorpsraad Ell op twitter volgen. De twitter naam van de dorpsraad is @DorpsraadEll

Daarnaast hebben we ook een Facebook Pagina gemaakt. Hierop kun je de dorpsraad activiteiten kunt volgen. Alle artikelen die op de website van de dorpsraad gepubliceerd worden komen ook automatisch op het prikbord terecht. Blijf op de hoogte over Gemeenschapsorganisatie, leefbaarheid, burgerparticipatie, gemeente Leudal, vrijwilligers, buitengebied, verenigingen, woonvoorzieningen, gemeenschapshuis.

Afscheid en vacatures

Tijdens de onlangs gehouden Jaarvergadering werd er afscheid genomen van Jan Peeters. Jan was sinds het begin van de oprichting van de Dorpsraad, in oktober 2007, actief als voorzitter van de werkgroep Wonen en Woonvoorzieningen. Mede door het vertrek van Jan zijn er binnen het bestuur van de Stichting Dorpsraad Ell een tweetal vacante functies beschikbaar. Daarom roept de Dorpsraad mensen op om hun interesse bij hen kenbaar te maken. De belangrijkste voorwaarden zijn, dat men in Ell woonachtig en tenminste 18 jaar oud moet zijn. Ook is het niet toegestaan, dat men gemeenteraadslid is. Door de huidige bestuurssamenstelling, worden met name vrouwen opgeroepen om zich aan te melden. Hoeveel tijd kost dit vrijwilligerswerk? Dit kan variëren van een paar uurtjes per maand tot wekelijkse inzet. Ook binnen de werkgroepen zijn nieuwe leden welkom.