Openbare vergadering

Kom naar de openbare vergadering van de Dorpsraad

Op dinsdag 17 maart is er om 20.00 uur een bijeenkomst van de Dorpsraad Ell in Gemeenschapshuis Ellenhof, aan de Sebastiaanstraat 10 te Ell. Het betreft een algemene openbare vergadering, waarin een presentatie plaatsvindt met een terugblik op 2008 en worden de toekomstplannen duidelijk gemaakt.

Ell is een dorp met een goede leefbaarheid, een omvangrijk en actief verenigingsleven en vele voorzieningen. In het dorpsontwikkelingsplan schetst de dorpsraad een visie waarbij de leefbaarheid en de voorzieningen minstens op het huidige niveau blijven en waar nodig en mogelijk nog verbeterd kunnen worden. Ell ziet zichzelf binnen de gemeente Leudal als subcentrum voor de omliggende dorpen van diezelfde gemeente en de gemeente Weert.

U kunt, als inwoner van Ell, een belangrijke rol spelen als het gaat om onderwerpen zoals Wonen & Woonvoorzieningen, Verenigingen, Gemeenschapshuis en Buitengebied. Het zijn op dit moment de items waar de Dorpsraad Ell zich sterk voor maakt. De inbreng van inwoners van Ell is daarbij zeer gewenst.

Wat tijdens de bijeenkomst op 17 maart ook aan bod komt is het logo wat de Dorpsraad sinds enige tijd uitdraagt. Winnares van de logowedstrijd, Anna Armstrong uit Haler, maakte in totaal drie ontwerpen. Zij verstaat het ontwerpvak al langer. Onlangs is zij gestart met een afdeling grafisch ontwerp en redactie, met de naam KIstudio, die onderdeel is van haar business aan huis, genaamd Kicare. Anna werkt vanuit een bepaalde filosofie: het Japanse ‘KI’, dat zij vrij vertaalt naar ‘dynamiek’. Meer weten over haar werk? Kijk op http://www.kistudio.eu/ “Anna weet met haar winnend ontwerp het dorp Ell goed in sfeer en beeld neer te zetten”, aldus de jury in haar bevindingen. Anna zal tijdens deze bijeenkomst in het zonnetje worden gezet.

Een uitnodiging met een concrete agenda kunnen inwoners van Ell nog in hun brievenbus verwachten. Alle inwoners van Ell zijn van harte welkom!