Dorpsraad Ell

Sint Ursula roept verenigingen, zorginstellingen, stichtingen, enzovoorts op om een klus aan te melden voor NL Doet!

sintursulaSint Ursula Heythuysen wil graag met 92 brugklasleerlingen deelnemen aan NL Doet op vrijdag 9 maart 2018. De school wil de leerlingen graag koppelen aan allerlei klussen die aangemeld worden via de website van NL Doet. Om alle leerlingen te kunnen plaatsen is het fijn als er ook veel klussen te doen zijn! Vandaar onderstaande oproep van de school. Dus heb je een klus meld deze aan op de website en neem even contact op met de school. 

Wie zijn wij?

Wij zijn Sint Ursula, een vmbo school in Heythuysen. Wij willen met onze brugklasleerlingen voor het eerst meedoen met NL Doet op vrijdag 9 maart 2018. Onze school heeft 92 brugklasleerlingen. Sint Ursula vindt het belangrijk dat haar leerlingen maatschappelijk betrokken zijn en NL Doet biedt hiervoor een geweldige mogelijkheid. 

Wat hebben we te bieden?

Voor deze gemotiveerde groep jongeren (leeftijd 12-14 jaar) zijn we op zoek naar verschillende projecten/klussen in de gemeente Leudal waar onze leerlingen op vrijdag 9 maart zich voor in kunnen zetten.

Klus aanmelden

Heeft u een klus voor onze leerlingen? Meld deze dan eerst aan op de website van NL Doet via https://www.nldoet.nl. Geef ons vervolgens ook even een seintje zodat we onze leerlingen kunnen koppelen aan uw klus en verdere afspraken kunnen maken! U kunt uw klus na aanmelding op de website van NL Doet doorgeven aan Katja Janssen, leerkracht Sint Ursula, via k.janssen@ursula.nl.

syntheseWij hopen van harte dat er voldoende plaatsen zijn voor onze leerlingen!