10 jaar Leudal

leudalLeudal heeft veel om trots op te zijn, bijzondere kernen, mooie bedrijven en vindingrijke ondernemers, een prachtige groene omgeving en een actief verenigingsleven. Onze gemeente bestaat 10 jaar en dat willen we samen met onze inwoners vieren. Een jubileumjaar waar we laten zien waar Leudal voor staat:

Kleurrijk Leudal

• Energiek,
  • leefbaarheid,
  • vooruitstrevend,
  • landelijk & natuur.

Uitdaging

Wij dagen iedereen uit om met initiatieven te komen die ons jubileumjaar kleur geven. Initiatieven die

• Open en toegankelijk zijn voor alle inwoners van Leudal;

• Voor jong en oud zijn;

• Voor en door de lokale gemeenschap zijn;

• Bedoeld zijn om Leudal en elkaar beter te leren kennen;

• Laten zien dat we trots zijn op Leudal;

• Nieuw zijn binnen de gemeente Leudal.

Dit kunnen initiatieven zijn op het gebied van sport, cultuur, muziek, evenementen, activiteiten, wedstrijden, etc. etc..

leudal10Wij zijn heel benieuwd naar jouw ideeën en plannen. Initiatieven die nieuw, kleurrijk en een verbindend karakter hebben willen we graag stimuleren en ondersteunen !

Mail jouw idee tot en met 24 maart naar:

10jaarleudal@leudal.nl