Algemene openbare vergadering

In Gemeenschapshuis Ellenhof is op dinsdag 13 oktober om 20.00 uur de algemene openbare vergadering van de Dorpsraad Ell. Inwoners van Ell ontvangen huis aan huis bijgaande uitnodiging met een flyer over de dienstverlening van de Rabobank.

DSC02583 gecom

In Gemeenschapshuis Ellenhof is binnenkort de algemene openbare vergadering van de Dorpsraad Ell. Daarbij zullen een aantal presentaties plaatsvinden met een terugblik op 2014 en de activiteiten tot nu toe in 2015. U krijgt informatie vanuit de werkgroepen, stand van zaken Brede Maatschappelijke Voorziening (BMV), informatie over het bestuur (bijvoorbeeld: samenstelling, herverkiezing, vacatures, aantal bestuursvergaderingen e.d.) en het werk van de AED projectgroep. Ook gaat de Dorpsraad haar toekomstplannen duidelijk maken. Wij ontvangen u graag met een kopje koffie/thee en vlaai. Aangeboden door de Rabobank. Iedereen die interesse heeft in het werk en de rol van de Dorpsraad, is van harte welkom!

We zoeken dringend versterking!

Binnen het bestuur van de Stichting Dorpsraad Ell zijn er meerdere vacante functies. Daarom roept de Dorpsraad mensen op om hun interesse bij hen kenbaar te maken. De belangrijkste voorwaarden zijn, dat men in Ell woonachtig en minimaal 18 jaar oud moet zijn. Ook is het niet toegestaan, dat men gemeenteraadslid is. Hoeveel tijd kost dit vrijwilligerswerk? Dit kan variëren van een paar uurtjes per maand tot wekelijkse inzet. Ook binnen de werkgroepen zijn nieuwe leden welkom.DSC02589 gecom

Veelheid van onderwerpen

Voorbeelden van andere onderwerpen die tijdens de bijeenkomst aan bod komen zijn;

• De Rabobank gaat haar dienstverlening in Ell wijzigen. Wat betekent dit? En hoe zijn de ontwikkelingen met betrekking tot het veilig en modern bankieren. Zie ook bijgaande flyer.
  • Els Dorssers opbouwwerkster van de welzijnsorganisatie Synthese is op zoek naar signalen in de samenleving. Sinds vorig jaar is deze organisatie gestart met de uitvoering van het welzijnswerk in Leudal. Via een presentatie wordt de stand van zaken weergegeven.
  • Een vertegenwoordiger van de Gemeente Leudal zal ook iets vertellen over het traject Ôs Dörp. Er wordt op 12 januari 2016 in Ell een bijeenkomst gehouden.
  • Uitgebreid wordt stilgestaan bij de vorderingen van de nieuwe Brede Maatschappelijke Voorziening (BMV). Als u komt naar onze bijeenkomst dan kunt u deelnemen aan een preview in het gebouw. Dit is een rondleiding waarbij een goede indruk kan worden verkregen. Een unieke kans, komt dat zien!

Klik hier voor de flyer

Komt u ook?                Dinsdag 13 oktober om 20.00 uur