Huis voor de sport Limburg

Bouwen aan een vitale vereniging

Beste verenigingsbestuurders, dorpsgenoten,

Huis voor de sport LimburgDe organisatie Huis voor de Sport Limburg is, in samenwerking met de gemeente Leudal, een project gestart om verenigingen te helpen een weg te vinden in het oerwoud van subsidies en regels. Onder leiding van Henk Rademakers (gemeente Leudal) is er, voorlopig, budget om van deze organisatie gebruik te maken. Het Huis voor de Sport heeft inmiddels een tweetal bijeenkomsten, in Baexem en Haelen, ter kennismaking georganiseerd. Zijn jullie hier geweest dan hebben jullie zelf al een indruk gekregen. De organisatie heeft een goede staat van dienst en is heeft intussen een flink netwerk opgebouwd bij gemeenten, provincie en subsidiërende organisaties. Zijn jullie bezig met, of plannen voor, het organiseren van evenementen dan in het zeker de moeite waard met het Huis van de Sport Limburg, contact op te nemen.

De adresgegevens zijn:

Huis voor de Sport Limburg, Contactpersoon: Christian Segers, Verenigingsadviseur

Mercator 1, 6135 KW Sittard / Postbus 5061, 6130 PB Sittard

c.segers@huisvoordesport.org

www.huisvoordesport.org

Zijn jullie bezig met verenigingsoverschrijdende activiteiten (zoals bijvoorbeeld samenwerkingsverbanden) dan zou ik zeker contact opnemen. Het Huis voor de Sport Limburg heeft hier succesvolle acties in ondernomen met meerdere verenigingen.