TRUCKRUN DOOR ELL: Een spannende rit voor bijzondere mensen met pit

Stichting Truckrun Weert organiseert op zondag 2 september haar 2e Truckrun, dit is een toertocht met mensen met een beperking. Wij gaan de bijrijders van jong tot oud, net als het vorig jaar, een geweldige dag bezorgen. Op deze dag rijden ongeveer 200 trucks een toertocht door Weert en omstreken. Een feest voor alle bijrijders met een beperking. Dit jaar komt de stoet ook door Ell. Voor meer informatie zie ook www.truckrunweert.nl

truckrun

De Truckrun start om 12.45 uur vanaf de Edisonlaan 16 op het bedrijventerrein Kampershoek. Wethouder Cardinaal zet de stoet in beweging. Vrijwilligers begeleiden deze indrukwekkende stoet op de motor en regelen het verkeer. Politieagenten zorgen voor een veilige ondersteuning. De Truckrun Weert eindigt weer op het bedrijventerrein Kampershoek. In en rondom het horecapaviljoen aan de Edisonlaan 16 is de hele dag van alles te beleven.
Er zijn live optredens van Joekskapel Umtebaoke, Edje en Frenske, Dennis Hendrikx, Rianne Groote Schaarsberg, Aldje Hendrikx (Look a like Beppie Kraft) en DJ Will Verhees. Voor de kinderen staat er een springkussen. Deze feestlocatie is gratis toegankelijk voor iedereen, ook voor bezoekers.

De organisatie van deze bijzondere dag is in handen van Stichting Truckrun Weert. "Het bestuur is laaiend enthousiast," meldt initiatiefnemer en voorzitter Edward van den Borne. "We zijn alweer bijna een jaar bezig met de voorbereiding en het belooft een fantastische dag te worden. Niet alleen voor de passagiers, maar ook voor alle vrijwilligers, chauffeurs en voor het publiek langs de route. Het is geweldig dat zoveel mensen deze dag bijzonder maken. Zonder de spontane medewerking van vrijwilligers, chauffeurs, sponsors en de gemeente Weert zou het niet lukken."

Vanaf 9.00 uur begint het opstellen van de trucks op Kampershoek. Ook dit is het bekijken waard. Het horecapaviljoen is dan al geopend voor een hapje
en een drankje.

U komt toch ook kijken?! Voor, tijdens en na de rit.

Voor meer informatie over het programma en de route zie www.truckrunweert.nl

...een spannende rit voor bijzondere mensen met pit!